ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ: +30 22710 92514
 
Τρόποι για να αναβαθμίσετε το απόλυτο hairstyle
12 Jan

Τρόποι για να αναβαθμίσετε το απόλυτο hairstyle

Γράφτηκε από: Athina Αριθμός αναγνώσεων: 507 Σχόλια: 0

Ιδέες για το πως  μπορούμε να  κάνουμε με γρηγορο και  εύκολο τρόπο τα μαλλιά μας ώστε  να ξεχωρίσουμε με  την κάθε κάθε μας εμφάνιση.


Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε παρακάτω διαφορετικές εκδοχές  που θα δοκιμάσετε άμεσα.


Πως ένα απλο λάστιχο μπορεί να μετατρέψει μια απλη αλογοουρά. Μπορεί να είναι σε οποίο χρώμα θέλετε δεν θέλει κοπο θέλει τρόπο.

Κάνατε τη μισή αλογοουρά όπως η κόρη σας όταν πηγαίνει στο σχολείο. Μπορεί από τότε να έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά αν κάνετε το κατάλληλο elevate σίγουρα "φοριέται" και σήμερα με τεράστια επιτυχία. Αλλάξτε τα πράγματα δοκιμάζοντας μια ψηλή αλογοουρά ή μια χαλαρή, χαμηλή και ντύστε την με αξεσουάρ για να την κάνετε να φαίνεται διαφορετική ​​κάθε φορά που το δοκιμάζετε.

Μια χαμηλή αλογοουρά είναι πάντα στυλατη και κομψη αρκεί να της βάλεις μια όμορφη κορδέλα απο βελούδο που φέτος είναι το απολυτo trend.



Η αγαπημένη μας πλεξίδα απολυτο trend . Τα cornrows ή αλλιώς οι πλεξίδες που ξεκινούν από τις ρίζες των μαλλιών και φτάνουν μέχρι τις άκρες ήταν και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι το απόλυτο hairstyle. Ένα χτένισμα που μπορεί να μείνει πάνω από ένα 24ωρο, χωρίς να πάθει τίποτα και έτσι η γυναίκα δείχνει καλοχτενισμένη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

To κόσμημα - κοκαλάκι  στα μαλλιά εχει φορεθεί από πολλές Influencers και θα συννέχισει να φοριέται και την φετινή χρονιά.




Γράψτε σχόλιο